Tilbage til oversigt

Rullegardiner

fra vejl. 591 kr.
Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvadend det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller dreje-kip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Mere end 200 stoffer
Mørklægning
Fra plastikflaske til rullegardin
Skjulte egenskaber
Mere end 200 stoffer
I mere end 70 år har vi i Stila arbejdet på at gøre vores kunders ønsker til realiteter gennem muligheden for et perosnligt præg. I alt den tid, har rullegardiner været en populær løsning grundet dets brede udvalg. Med over 200 forskellige stoffer i den seneste kollektion, vil du helt sikkert kunne finde den perfekte farve til at matche dit interiør.
Mørklægning
Rullegardinet er et særligt populært produkt når det kommer til mørklægning af både soveværelse eller børneværelse. Det flotte rullegardinstof får sine mørklæggende kvaliteter af en særligt tæt coating på bagsiden, der sørger for at stoffet er helt tæt. Ønsker du komplet mørklægning kan rullegardinet kombineres med sidelister.
Fra plastikflaske til rullegardin
Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan vi. Vores bæredygtige rullegardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Gardinerne er certificerede både vugge-til-vugge og Greenguard Gold, som betyder at de udelukkende er produceret af materiale, der indgår i et gentagende kredsløb til gavn for mennesker og miljø.
Skjulte egenskaber
For mange ligner et rullegardin måske bare et rullegardin. Men under overfladen gemmer sig enorme forskelle, der gør en forskel for både dig, din hverdag, miljøet, og din sikkerhed. Vores unikke rullegardinstoffer indeholder egenskaber såsom smudsafvisende og varmereflekterende coating, OEKO-TEX certificering, flammehæmning, m.m.

Din personlige stil

Udnyt vinduerne som et aktiv i din indretning, ved at give dine rullegardiner et personligt præg. Vælg eksempelvis frit mellem matchende og konstrastfulde syninger, eller afslut dit rullegardin med en smuk bundliste i enten aluminimum eller ægte træ.
INSPIRATION

Ideele til både store vinduer og ovenlys

Ideele til både store vinduer og ovenlys
Med vores brede kollektion af rullegardiner, får du mulighed for at beklæde selv store vinduer. Med udvalgte stoffer kan vi producere rullegardiner i større størrelser end de fleste - faktisk helt op til 360 cm bredde og 400 cm højde.

Med Stila gardiner får du altid en skræddersyet løsning - også når det gælder ovenlys. Med vores unikke hardware til ovenlys kan vi garantere hele 99% mørklægning med rullegardiner, og give dig de bedste omstændigheder for en god nattesøvn.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere