Tilbage til oversigt

Rullegardiner

fra vejl. 693 kr.
Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvadend det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller dreje-kip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Fokus på detaljen
Ærlige materialer og håndlavede produkter
Vi kan gøre det bedre! Kan du?
Den perfekte løsning til dit behov
Teknologisk forbedring
Fokus på detaljen

Allerede fra den første vævning af stoffet introducerer vi erfarent håndværk til vores skræddersyede produkter og beriger det i hver lille detalje. Gennem en kreativ og perfektionistisk designproces sikrer vi os, at du kan mærke arven og kvaliteten i hvert eneste af vores produkter.


- Enriching since 1949 -

Ærlige materialer og håndlavede produkter
Vi ved at ærlige materialer og håndkraft er hovedingredienser i kvalitetsprodukter. Derfor producerer vi udelukkende vores gardiner af materialer af højeste kvalitet og tilføjer ærlige materialer hvor end muligt. Ved at tilføje materialer såsom hvid bomuld, fin linned eller hør til vores kollektion, giver vi mulighed for at vælge mellem forskelligt håndværk. Kvaliteten garanteret med 5 års garanti.
Vi kan gøre det bedre! Kan du?

Vi er ikke gode nok, og vi bliver det sandsynligvis heller aldrig. Vi prøver dog på løbende at udvikle flere mere miljøvenlige kollektioner, så vi kan mindske vores forbrug af jordens ressourcer. 

Derfor har vi blandt andet udviklet rullegardinstoffer, der er lavet af upcyclede stoffer fra modebranchen. Vi har også stoffer der er lavet af 100% genbrugte plastikflasker, der er indsamlet i naturen eller indleveret til genbrug. 

Den perfekte løsning til dit behov
Ligesom os mennesker kommer vinduer i alle former og størrelser. Vores eksklusive og omfattende kollektion betyder, at der er en løsning til ethvert af dine behov. Selv i dit badeværelse, køkken eller børneværelse vil dine gardiner forblive af højeste kvalitet. Grundet de unikke stofkvaliteter såsom fugtafvisende, smudsafvisende, flammehæmmende og anti-bakterielle, sikrer vi, at dine gardiner holder sig i topform gennem hele deres levetid.
Teknologisk forbedring
Forestil dig den varme følelse af en enkelt solstråle der rører dine fødder, som du begynder at vågne langsomt af den langsomt tiltagende mængde lys, der fylder dit soveværelse. Selvom dét at falde i søvn er bedre gjort i mørke, er det en anden historie, når du skal vågne. Med appstyrede gardiner tager du de første skridt mod en livsstil, der er forbedret af teknologi.

Shaping your home with light

Lys er en vigtig, men ofte overset måde at forme både udseende og funktionalitet af et rum. For lidt lys, og det får rummet til at fremstå småt og trangt. For meget lys, og det gør rummet ulideligt overeksponeret - for ikke at nævne de skader som ufiltreret UV lys gør på dine møbler. Ved at forme lyset kan vi hjælpe dig med at gøre dit hjem til det personlige fristed, som det altid var tiltænkt at være.

Fra catwalken til vinduet

Fra catwalken til vinduet

Ved at genbruge overskydende eller bort-kastede stofrester fra modeindustrien kan vi næsten gøre vores produktion af stoffer uafhængige af nye materialer. Det genanvendte garn væves forsigtigt til stof med dybe strukturer, der bærer historien fra catwalken til vinduet.