Tilbage til oversigt

refashion™ rullegardiner

fra vejl. 1.062 kr.
Vores nye refashion™ serie af upcyclede rullegardiner er produceret af kasserede stoffer fra modebranchen, der indsamles, sorteres, kæmmes og spindes til en smukt meleret garn, der omhyggeligt væves til en serie af dybt strukturerede og berigede stoffer.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Vores miljøvenlige projekt
Red Dot Design 2021 vinder
Miljøvenlige & holdbare
Tilgængelig i 9 farver
Vores miljøvenlige projekt

Ved at upcycle rester og kasserede stoffer fra modebranchen, kan vi gøre vores designs mindre afhængige af nye materialer. På den måde kan vi mindske vores forbrug af ressourcer, og sammen med vores forbrugere tage skridt i retningen af et mere miljøvenligt produkt. Mængden af mere miljøvenligt materiale varierer i de 9 forskellige farver. Se "specifikationer" for den enkelte blandingsprocent.

Red Dot Design 2021 vinder

Vores refashion™-serie vandt den eksklusive Red Dot Design Award i 2021 for seriens høje designkvalitet og innovative, mere miljøvenlige stofblandinger.

Miljøvenlige & holdbare

Når man udvikler mere miljøvenlige gardiner handler det ikke kun om at bruge genanvendte eller bæredygtige materialer. Det handler også om at skabe et kvalitetsprodukt, der er sikret at holde i mange år fremover. Stofferne i vores nye refashion™ serie er lavet af unikke materialeblandinger - delvist indsamlet fra mere miljøvenlige kilder, og delvist fremstillet af nye materialer for at sikre produktets lange levetid.

Tilgængelig i 9 farver
Refashion™ serien fås i 9 forskellige mere miljøvenlige farver og blandinger, er altid skræddersyet på millimetermål og kan tilpasses til præcis dine ønsker med et bredt udvalg af bundlister, beslag og meget mere.

Upcycling af rester fra modebranchen

Vores upcyclede rullegardiner fungerer fuldstændig som et konventionelt rullegardin og fås med både forskellige manuelle og elektriske betjeningsmuligheder. Med stofsammensætninger som 65% polyester, 28% bomuld og 7% uld, giver rullegardinet et smukt og levende lysindfald, samtidig med at behovet for nyt materiale i produktion reduceres.

Red Dot Design Award 2021 vinder

Red Dot Design Award 2021 vinder
Vores eksklusive refashion™ rullegardinserie blev tildelt den eftertragtede Red Dot Design Award i 2021 og bærer en historie om kasserede stoffer fra modebranchen, der er blevet upcycled til eksklusive rullegardiner.
 
En historie der kommer til live hver gang sollyset rammer stoffet. Intet er tilfældigt; fra den måde farverne lyser op, til den måde hvorpå vævningen bliver synlig. Hvert enkelt element er designet til at afsløre sit sande jeg i sollys, hvilket gør både lys og miljøvenlighed integrerede dele af designet.

Samarbejde med Lampe_Textiles

Refashion™ serien er produceret af vores samarbejdspartner - Lampe Textiles - på deres energieffektive faciliteter i Belgien og Italien. Formålet med rullegardin serien er derfor ikke blot at minimere brugen af nye materialer, men også at mindske spild i produktionen og dermed vores klimamæssige aftryk.
 
Al elektricitet der anvendes i Lampe_Textiles produktionsanlæg kommer udelukkende fra vedvarende energikilder og alle bygninger opvarmes af overskudsvarmen fra produktionen.
 
Gennem omfattende kontrolprocesser reduceres kasserede stoffer til mindre end 1%, hvor alt genereret affald enten genbruges som råmaterialer eller sorteres i 20 fraktioner.
 
Endelig er alle hovedleverandører placeret inden for en radius af 30 km fra produktionsfaciliteterne, hvilket reducerer emissioner fra transport.