Tilbage til oversigt

Elektriske markiser

fra vejl. 25.266 kr.
Terrassen og haven bliver oftere og oftere en udvidelse af boligen. Derfor har vi i vores udvalg af markiser lagt stor vægt på skabe de bedste forhold for et skønt udeliv. Skab behagelig skygge om sommeren og få det meste ud af året ved at forlænge ude-sæsonen med en kvalitetsmarkise.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Højeste kvalitet
Maksimal komfort
App-styring via smartphone
5 års garanti
Højeste kvalitet

Stila-markiser er producerede af belgiske Brustor, der så at sige er Roll-Royce’en af markiser. De skræddersyede markiser er producerede med skarpt øje for detalje og grundig kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Maksimal komfort
I dag sælger vi langt de fleste af vores markiser med elektrisk betjening. Med en elektrisk markise opnår du maksimal komfort og bekvem betjening. Derfor vil du umiddelbart bruge markisen en del oftere en forventet. Hvad end du vælger en betjening via vægkontakt, fjernbetjening, eller app, får du en usædvanelig bekvem og komfortabel styring af markisen.
App-styring via smartphone
Vælger du din markise med app-styring, kan du ikke blot styre din markise fra hvorend du befinder dig og samtidig skabe automatiske reaktions-mønstre. Du kan også tilknytte dine andre hjemmeprodukter, såsom belysning og terrassevarmer, for at skabe det ultimative udemiljø på din terrasse.
5 års garanti
Alle vores markiser er grundigt testede efter de højeste kvalitetskrav. Derfor er der 5 års garanti på samtlige af vores markiser.

Til alle danske terrasser

B-25 markisen er vores absolutte "bestseller" - og af gode grunde. Med sin kompakte kassette, stærke arme og mange muligheder er B-25 skræddersyet til de danske hjem. Markisen er populær med en el-drevet motor, der styres enten via fjernbetjening, vægkontakt eller smartphone.
MAKSIMALE SKYGGEMULIGHEDER

Elektrisk rullegardin i forbum

Elektrisk rullegardin i forbum
Har du brug for ekstra meget skygge? Flere af vores markiser har mulighed for tilkøb af et indstilleligt rullegardin i forbommen. Rullegardinet giver ekstra privatliv samt maksimal beskyttelse mod den lavtstående sol. Med sin patenterede forbom, forsvinder rullegardinet endda helt væk i kassetten, når det trækkes op.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere