Tilbage til oversigt

Varmereflekterende gardiner

Flere af vores gardiner har en helt særlig varmereflekterende bagside, der reflekterer solens stråler og derved solens varme tilbage ud gennem vinduerne.

Træk eller brug piletasterne for at navigere
Op til 84% solrefleksion
En hemmelig coating på bagsiden
Nedkøl din bolig om sommeren
Hvilke gardiner?
Op til 84% solrefleksion
Det bedste gardin til varmerefleksion er vores specielle rullegardiner med varmereflekterende coating på bagsiden. Hvor et almindeligt rullegardin absorberer meget af solens varme og derved uvilligt opvarmer rummet, reflekterer vores unikke varmereflekterende rullegardiner op til 84% af solens stråler tilbage ud gennem vinduet.
En hemmelig coating på bagsiden

Hemmeligheden bag det varmereflekterende rullegardin ligger i den coating, som vi anvender på gardinets bagside. Med en behandlet bagside i enten hvid, perlemor eller metalliseret sikrer vi ikke kun en høj refleksion af sollys og varme, vi giver også gardinet en række andre egenskaber.

Eksempelvis er den metalliserede bagside særlig stærkt varmereflekterende, mens den hvide bagside er modstandsdygtig overfor fugt, ætsende (alkaliske) rengøringsmidler og forurening fra insekter.

Nedkøl din bolig om sommeren
Er du træt af at dit hjem bliver til en sauna i sommerperioden? Dør dine stueplanter og smelter dine stearinlys? Så er du langt fra alene. I sommerperioden lider mange af en overophedet bolig på grund af den bagende sol, som kaster varme solstråler ind gennem vinduerne.
Hvilke gardiner?
I vores kollektioner af både rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner og Dupli gardiner findes dessiner med varmereflekterende bagside coating.

Solreflekterende & varmeisolerende

Refleksionen på et Dupli gardiner er ikke lige så stærk som på et rullegardin, men modsat rullegardinet er Dupli gardinet særligt velegnet til varmeisolering. Dette både hvis varmen skal holdes ude eller inde. Gardinet skaber nemlig et lag af stillestående luft, der både isolerer for varmetab, og samtidig køler rummet ned.