Tilbage til oversigt

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner kan bruges i soveværelset for at hjælpe dig til en bedre nattesøvn eller i andre rum, du gerne vil kunne gøre helt mørke. Stort set alle vores gardiner kan laves som mørklægningsgardiner på mål, så de passer til netop dit vindue. Nogle typer gardiner er dog mere velegnede til mørklægning end andre. 
Træk eller brug piletasterne for at navigere

Mørklægningsgardiner på mål

Når du vil mørklægge et rum, er det helt essentielt, at størrelsen på dit gardin passer perfekt over vinduet. Hos Stila kan vi lave flere typer af mørklægningsgardiner på mål, så du kan få en skræddersyet løsning til din bolig. 

Du skal også tænker over, hvilken type gardin du vælger, hvis du vil have ordentlig mørklægning. Du kan for eksempel vælge en løsning med skinne eller kassette, så intet lys bliver lukket igennem mørklægningen – så får du en løsning, der passer perfekt til dine vinduer. 

LightBlock®: markedets stærkeste mørklægning

LightBlock® er et unikt mørklægningssystem til Dupli gardiner, som du kun finder hos Stila. Ved at indføre en slids i Dupli gardinet og derved skjule sidelisten i LightBlock® systemet, kan vi fjerne alle lysspalter og mørklægge værelset maksimalt. Her får du gode mørklægningsgardiner, der virkelig holder lyset ude. 

Skal du have nye mørklægningsgardiner, der rent faktisk kan holde lyset ude? Så er det Lightblock®, du skal vælge. Med LightBlock® får du nemlig en gardintype, der lever op til dets navn. 

Hvilke gardiner kan mørklægge?

Du kan få mørklægning med forskellige gardintyper – stort set alle vores gardiner kan vælges med mørklæggende gardinstof og kan laves på mål til dit vindue. Du har mange muligheder, når det kommer til mørklægning, men der er nogle gardiner, der mørklægger bedre end andre. Eksempelvis vil en persienne eller et lamelgardin altid have flere lysspalter end et rullegardin grundet dets flere åbninger. 

Vil du have total mørklægning, kan du vælger rullegardinerne med skinne, der lukker alle lysspalter mellem gardinet og vinduet. 

Hvad koster mørklægningsgardiner?

Prisen på et mørklægningsgardin afhænger af flere faktorer. Først og fremmest skal du vælge, hvilken type gardin du ønsker. Rullegardiner er en billigere løsning end vores Dupli-gardiner med LightBlock®. 

Du kan også vælge at få opsat skinner eller kassetter til dit rullegardin, som lukker lysspalter omkring mørklægningsgardinet. 

Derudover afhænger prisen af størrelsen, det valgte stof og hvor mange gardiner du skal bruge. Vi laver mørklægningsgardiner på mål, så de passer perfekt til dit vindue og dermed lukker ordentligt af for lyset. Det er en god investering i dit helbred. 

Lad mørket sænke sig
Nattemørke er vigtigt for dit helbred
Hold hovedet koldt og sov bedre!
Lad mørket sænke sig

Mørklægningsgardiner er måske ikke det første du tænker på, når du skal indrette soveværelse, eller hvis du drømmer om bedre nattesøvn. Men mørklægning af soveværelset er essentielt, når det kommer til at gøre rummet til et roligt og behageligt sted at sove. 

Når du vil være helt sikker på, at du kan mørklægge et værelse ordentligt, skal du vælge mørklægningsgardiner efter mål – hos Stila hjælper vi dig med at måle op, så du får gardiner, der lukker helt til og ikke lukker lys ind. 

Nattemørke er vigtigt for dit helbred

Vidste du, at flere studier har påvist, at det ikke blot er bedst at sove i mørke, men at det faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred. 

Med et mørklægningsgardin mål får du ordentlig mørklægning i soveværelset, der passer til dine vinduer. 

Hold hovedet koldt og sov bedre!

I årets sommermåneder gælder det om at holde både solens lys og varme ude. En stor del af vores rullegardiner er behandlet med en varmereflekterende coating på bagsiden, der stopper solens stråler fra at opvarme lokalet og dermed ødelægge vores nattesøvn. 

Vælger du et mørklægningsgardin med varmerefleksion, kan du holde sommeraftenernes lys og varme ude. Så er du sikret en god nattesøvn. 

Mørklægning børn 1
Mørklægning børn 2
Mørklægning børn 3

Træk eller brug piletasterne for at navigere

Skræddersyede mørklægningsgardiner

Vil du mørklægge et værelse i hjemmet, skal du vælge mørklægningsgardiner på mål – så er du sikret, at de dækker al lysindfald i det rum, du opsætter dem i. 

Mørklægning kræver nemlig, at gardinerne passer helt perfekt til din bolig, da der hurtigt kan være små sprækker mellem gardin og væg. Med gardiner på specialmål hjælper vi dig med at måle op til dine gardiner, så du kan få den helt perfekte løsning. 

Få hjælp til mørklægning

Hos Stila er vi eksperter i gardiner og mørklægning. Vi laver elegante og skræddersyede løsninger, så du kan mørklægge dine værelser og skabe et smukt hjem. Hos os går design og funktion op i en højere enhed. 

Stå op til tiden med app-styring

Med app-styring til dine elektriske gardiner kan du indstille præcis, hvornår på dagen dine gardiner skal køre op og ned. På den måde er du sikker på, at du kommer op om morgenen - og i seng om aftenen. 

Gardinerne kan ligeledes tilpasse sig solens bane og eksempelvis altid åbne 15 minutter efter daggry. App-styring koster fra blot vejl. 1.699 kr. og købes sammen med dine nye gardiner. 

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere