Tilbage til oversigt

Mørklægningsgardiner

fra vejl. 996 kr.
(Næsten) alle vores gardin-typer kan vælges som mørklægningsgardiner. Mørklægning sker ved, at man vælger ét af vores mange mørklæggende stoffer til det valgte type gardin – dog er nogle gardiner mere velegnede til mørklægning end andre.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Hvilke gardiner kan mørklægge?
Nattemørke er vigtigt for dit helbred
Hold hovedet koldt og sov bedre!
Hvilke gardiner kan mørklægge?

Selvom alle vores gardiner, kan vælges med et mørklæggende stof, er der nogle typer gardiner, der mørklægger bedre end andre. Eksempelvis vil en persienne eller et lamelgardin altid have flere lysspalter end et rullegardin grundet dets flere åbninger.

Nattemørke er vigtigt for dit helbred
Vidste du, at flere studier har påvist at det ikke blot er bedst at sove i mørke, men faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred.
Hold hovedet koldt og sov bedre!
I årets sommermåneder gælder det om at holde ikke kun solen, men også varmen ude. En stor del af vores rullegardiner er behandlet med en varmereflekterende coating på bagsiden, der stopper solens stråler fra at opvarme lokalet og derfor ødelægge vores nattesøvn.

LightBlock®; markedets stærkeste mørklægning

LightBlock® er et unikt mørklægningssystem til Dupli gardiner, som du kun finder hos Stila. Ved at indføre en slids i Dupli gardinet og derved skjule sidelisten i LightBlock® systemet kan vi fjerne alle lysspalter og mørklægge værelset maksimalt.
INSPIRATION

Stå op til tiden med app-styring

Stå op til tiden med app-styring

Med app-styring til dine elektriske gardiner kan du indstille præcis, hvornår på dagen dine gardiner skal køre op og ned. På den måde er du sikker på, at du kommer op om morgenen - og i seng om aftenen.

Gardinerne kan ligeledes tilpasse sig solens bane og eksempelvis altid åbne 15 minutter efter daggry. App-styring koster fra blot vejl. 1.699 kr. og købes sammen med dine nye gardiner.