Tilbage til oversigt

Miljøvenlige gardiner

fra vejl. 1.063 kr.
Går du op i miljøet og hvordan vi behandler vores planet? Så er vi to. For hver ny kollektion, prøver vi at bringe flere mere miljøvenlige løsninger ind i vores kollektioner, så du kan træffe et mere miljøvenligt valg. Store dele af vores kollektioner er cradle-to-cradle, oeko-tex, eller greenguard certificerede, og derudover har vi kollektioner der er lavet af genbrugte plastikflasker fra verdenshavene, og overskydende stof fra modeindustrien.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Upcyclet mode
Genanvendt materiale
Plastik fra verdenshavene
Bæredygtig produktion
Cradle-to-Cradle
Upcyclet mode

I vores seneste kollektion af rullegardiner har vi været med til at skabe en helt speciel serie af stoffer, der er delvist fremstillet af stofrester fra modebranchen, hvilket gør refashion™ rullegardinerne til vores nyeste mere miljøvenlige tilbud.

Dessin: 53032, 53035, 53038, 53043, 53047, 53048, 53052, 53097, 53129.

Genanvendt materiale

I vores kollektioner af rulle- og lamelgardiner har vi stof, der produceres af 100% genanvendt polyester fra plastikflasker, der enten er afleveret til genbrug, eller indsamlet i naturen. Serierne består i alt af 10 stoffer, der alle er certificerede Cradle-to-cradle og Greenguard Gold.

Dessin: 53013, 53014, 53045, 53095, 53127, 53132.

Plastik fra verdenshavene

Bæredygtighed handler både om at gøre mindre skidt, som eksempelvis at producere med mindre spild og emission, samt at gøre mere godt, såsom at indsamle affald fra naturen og genanvende det. Vores SeaPlanet rullegardinserie er lavet af 100% genanvendt plastik, som er indsamlet i verdenshavene.

Dessin: 53226, 53227, 53228, 53229.

Bæredygtig produktion
Produktionen af vores gardiner foregår på højteknologiske fabrikker, der er med til at sikre en minimal påvirkning af miljøet. Samtidig indkøber vi i høj grad vores råmaterialer fra Europæiske virksomheder, hvilket betyder at vi har mindre påvirkning fra transport.
Cradle-to-Cradle
Cradle-to-Cradle er et produktionsprincip, der sikrer at et produkt både produceres på bæredygtig vis, og ligeledes kan genanvendes med minimalt spild. Både vores serie lavet af 100% genanvendte plastikflasker, og vores serie lavet af 100% genanvendt plastik indsamlet i verdenshavene er certificerede Cradle-to-Cradle Bronze.

Fra plastikflaske til rullegardin

Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan vi. Vores bæredygtige rullegardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der bl.a. er indsamlet i naturen.

Gardinerne er certificerede både Vugge-til-Vugge Bronze og Greenguard Gold, som betyder at de udelukkende er produceret af materiale, der indgår i gentagende kredsløb til gavn for mennesker og miljø.

refashion™ rullegardiner

Vores nye refashion™ serie af upcyclede rullegardiner er produceret af kasserede stoffer fra modebranchen, der indsamles, sorteres, kæmmes og spindes til en smukt meleret garn, der omhyggeligt væves til en serie af bæredygtige gardiner - og så er stoffet produceret udelukkende med grøn energi.

refashion 01
refashion 03
refashion 02
refashion 05
refashion 06
Drag or use the arrows to navigate
BLOG
Sådan ender genbrugte flasker I dit vindue

Sådan ender genbrugte flasker I dit vindue

Ved du hvad der sker med flasker når de bliver indleveret til genbrug?

Bæredygtig bambus

Vores træpersienner er udelukkende produceret af træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som fx eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter.

100% genanvendte Dupli

Også i vores kollektion af Dupli gardiner finder du stoffer produceret udelukkende af genbrugt plastik. Her produceres gardinerne med stof af 100% genanvendt polyester.
1 - Bæredygtig Dupli
2 - Bæredygtig Dupli
3 - Bæredygtig Dupli
4 - Bæredygtig Dupli
5 - Bæredygtig Dupli
6 - Bæredygtig Dupli
7 - Bæredygtig Dupli
Drag or use the arrows to navigate