Tilbage til oversigt

Bæredygtige Gardiner

fra vejl. 966 kr.
Går du op i miljøet og hvordan vi behandler vores planet? Så er vi to. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at bringe flere og flere bæredygtige løsninger ind i vores kollektioner, så du kan træffe et bæredygtigt valg.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Upcyclet mode
100% genanvendt materiale
Plastik fra verdenshavene
Bæredygtig produktion
Cradle-to-Cradle
Upcyclet mode

I vores seneste kollektion af rullegardiner har vi været med til at skabe en helt speciel serie af stoffer, der er delvist fremstillet af stofrester fra modebranchen, hvilket gør refashion™ rullegardinerne til vores nyeste bæredygtige tilbud.

Dessin: 53032, 53035, 53038, 53043, 53047, 53048, 53052, 53097, 53129.

100% genanvendt materiale

I vores kollektioner af rulle- og lamelgardiner har vi stof, der produceres af 100% genanvendt polyester fra plastikflasker, der enten er afleveret til genbrug, eller indsamlet i naturen. Serien består af 6 stoffer, der alle er certificerede Cradle-to-cradle og Greenguard Gold.

Dessin: 53013, 53014, 53045, 53095, 53127, 53132.

Plastik fra verdenshavene

Bæredygtighed handler både om at gøre mindre skidt, som eksempelvis at producere med mindre spild og emission, samt at gøre mere godt, såsom at indsamle affald fra naturen og genanvende det. Vores SeaPlanet rullegardinserie er lavet af 100% genanvendt plastik, som er indsamlet i verdenshavene.

Dessin: 53226, 53227, 53228, 53229.

Bæredygtig produktion
Produktionen af vores gardiner foregår på højteknologiske fabrikker, der er med til at sikre en minimal påvirkning af miljøet. Samtidig indkøber vi i høj grad vores råmaterialer fra Europæiske virksomheder, hvilket betyder at vi har mindre påvirkning fra transport.
Cradle-to-Cradle
Cradle-to-Cradle er et produktionsprincip, der sikrer at et produkt både produceres på bæredygtig vis, og ligeledes kan genanvendes med minimalt spild. Både vores serie lavet af 100% genanvendte plastikflasker, og vores serie lavet af 100% genanvendt plastik indsamlet i verdenshavene er certificerede Cradle-to-Cradle Bronze.

Fra plastikflaske til rullegardin

Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan vi. Vores bæredygtige rullegardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der bl.a. er indsamlet i naturen.

Gardinerne er certificerede både Vugge-til-Vugge Bronze og Greenguard Gold, som betyder at de udelukkende er produceret af materiale, der indgår i gentagende kredsløb til gavn for mennesker og miljø.

refashion™ rullegardiner

Vores nye refashion™ serie af upcyclede rullegardiner er produceret af kasserede stoffer fra modebranchen, der indsamles, sorteres, kæmmes og spindes til en smukt meleret garn, der omhyggeligt væves til en serie af bæredygtige gardiner - og så er stoffet produceret udelukkende med grøn energi.

refashion 01
refashion 03
refashion 02
refashion 05
refashion 06
Træk eller brug piletasterne for at navigere
BLOG
Sådan ender dine genbrugte flasker I dit vindue

Sådan ender dine genbrugte flasker I dit vindue

Ved du hvad der sker med dine flasker når du genbruger dem?

Bæredygtig bambus

Vores træpersienner er udelukkende produceret af træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som fx eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter.

100% genanvendte Dupli

Også i vores kollektion af Dupli gardiner finder du stoffer produceret udelukkende af genbrugt plastik. Her produceres gardinerne med stof af 100% genanvendt polyester.
1 - Bæredygtig Dupli
2 - Bæredygtig Dupli
3 - Bæredygtig Dupli
4 - Bæredygtig Dupli
5 - Bæredygtig Dupli
6 - Bæredygtig Dupli
7 - Bæredygtig Dupli
Træk eller brug piletasterne for at navigere