Tilbage til oversigt

Lamelgardiner

Fra vejl. 1.292 kr.
Vores nyeste lamelkollektion er designet til at tilbyde en løsning til enhver smag og ethvert budget. Kollektionen spænder over smukke basis stoffer såvel som særlige strukturerede stoffer, der bidrager til et flot og holistisk udtryk i hjemmet.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Justér dit lysindfald
Perfekt til store vinduer
Lamelgardiner af genbrugte plastikflasker
Trend farver
Justér dit lysindfald
Lamelgardiner har den fordel, at de nemt og bekvemt kan justere lysindfaldet ved blot et lille kip. Når lamellerne vendes, skabes der den perfekte balance mellem dagslys og privatliv.
Perfekt til store vinduer
Lamelgardiner tager sig særligt godt ud i store rum, og med de funktionelle muligheder, såsom varmerefleksion, antibakteriel coating og smudsafvisning, findes der altid et match til dine behov.
Lamelgardiner af genbrugte plastikflasker
Lamelgardinerne i vores Planet- og Seaplanet kollektioner er produceret af hhv. plastikflasker der er indleveret til genbrug og bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Med certificeringer som cradle-to-cradle, OEKO-TEX & Greenguard Gold har vi skabt 2 kollektioner med omtanke for både miljø og sundhed.
Trend farver
Okkergule gardiner er måske ikke dét man finder de fleste steder, men giver man farvene en chance vil man ikke fortryde det. De særligt udvalgte trendfarver i vores kollektion sikrer, at dine gardiner forbliver "in" i mange år.

Gardiner med karaktér

Et gardinstof er aldrig bare et gardinstof. I vores kollektion af lamelgardiner findes en række eksklusive stoffer med dybe og rige strukturer, der giver særlig karaktér til dine vinduer, og er med til at skabe din personlige indretning.
INSPIRATION

Egenskaber udover det sædvanelige

Egenskaber udover det sædvanelige

For mange ligner et lamelgardin måske bare et lamelgardin. Selvfølgelig er der forskel på farve og finish, men i sidste ende er formen på gardinet den samme. Men under overfladen gemmer sig enorme forskelle, der gør en forskel for både dig, din hverdag, miljøet, og din sikkerhed.

Med kvaliteter såsom anti-bakteriel overflade, varmereflekterende bagside, flammehæmning, smudsafvisende coating og mørklægning, er vores lamelgardiner fyldt med gode egenskaber.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere