Tilbage til oversigt

Farvede persienner

fra vejl. 1.005 kr.
Vi har fundet en særlig klassiker frem, der nu bliver relanceret i en helt ny kvalitet og i over 100 forskellige farver. Det er persiennen fra 80’erne, som fremover vil blive dit nye color crush til vinduet.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Klassikeren er tilbage
Color Crush i dit vindue
Bæredygtige materialer
Skræddersyet til dine vinduer
Klassikeren er tilbage

Persiennen var i 80’erne en fast del af mange hjem.

Nu er det tid til igen at byde den funktionelle solafskærmning velkommen i hjemmet, når vi relancerer klassikeren i en helt ny kvalitet og masser af nye farver.

Color Crush i dit vindue
Persiennerne kommer i flere end 100 farver med enten blankt eller mat udtryk og fås med tre forskellige betjeningsmuligheder, der med farvet tråd og skinne er gennemført ned til mindste detalje. Persiennerne kan både fungere som kontrast til farvede vægge eller tone-i-tone med f.eks. farven i loftet.

De farvede persienner er desuden ideelle til dig, der ønsker farve i et rum, men ikke ønsker at kaste dig ud i det store malearbejde.
Bæredygtige materialer
Alle persiennerne i den nye kollektion er lavet i 99 % genbrugt aluminium. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi nemlig naturen for en masse CO2 udledning i forbindelse med udvindingen, samtidig med at vi sparer på planetens ressourcer.
Skræddersyet til dine vinduer

Vores persienner er velegnet til både små som store vinduer, og med den helt rigtige farve kan du give hele rummet en makeover. Persiennerne fås i lamelbredder fra 16 mm til 70 mm, og selve gardinet kan blive op til 4 meter bredt.

Persiennerne er nemme at betjene for både børn og voksne og du bestemmer selv om du vil styre gardinet med den klassiske snor, med en fjernbetjening eller med din smartphone.

Designet til hverdagen

Designet til hverdagen
Takket være et holdbart design og et premium udvalg af komponenter, sikrer vi, at vores aluminiumspersienner forbliver i deres oprindelige form hele deres levetid; selv hvis de er placeret i dit køkken eller i børnenes soveværelse. Vores persienner er designet til brug i hverdagen og vi har derfor tilført egenskaber som, blød gearing og nem rengøring til det endelige produkt.