Tilbage til oversigt

Farvede persienner

Vi har fundet en særlig klassiker frem, der nu bliver relanceret i en helt ny kvalitet og i over 100 forskellige farver. Det er persiennen fra 80’erne, som fremover vil blive dit nye color crush til vinduet.
Træk eller brug piletasterne for at navigere

Form dit hjem med lys

Med persienner kan du skabe det perfekte lysindfald og klæde rummet i de smukkeste nuancer, der ændrer sig gennem dagen med lysindfaldet.⁠

Det smarte med persienner er desuden, at du nemt kan ændre udtrykket og styrken på farven ved at rulle op og ned, eller ved at lukke lyset mere eller mindre ind mellem de fine lameller.⁠

Klassikeren er tilbage
Color Crush i dit vindue
Genbrugt aluminium
Skræddersyet til dine vinduer
Klassikeren er tilbage

Persiennen var i 80’erne en fast del af mange hjem.

Minderne om de kedelige, grå plastikpersienner fra 80’erne gør dog vores nye kollektion til skamme! Vores relancerede persienne er nemlig udarbejdet i højeste kvalitet, med fokus på detaljerne.

Color Crush i dit vindue

Vores nye farvede persienner fås i 100 forskellige farver i mat og blank, så du kan finde præcis den, der passer til dit hjem – om du er til farverige kontraster, eller sofistikeret tone-i-tone.

Persiennerne fås med tre forskellige betjeningsmuligheder, der med farvet tråd og skinne er gennemført ned til mindste detalje.

De farvede persienner er desuden ideelle til dig, der ønsker farve i et rum, men ikke ønsker at kaste dig ud i det store malearbejde.

Genbrugt aluminium
Alle persiennernes lameller i den nye kollektion er lavet i 99 % genbrugt aluminium. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi på planetens ressourcer.
Skræddersyet til dine vinduer

Vores persienner er velegnet til både små som store vinduer, og med den helt rigtige farve kan du give hele rummet en makeover. Persiennerne fås i lamelbredder fra 16 mm til 70 mm, og selve gardinet kan blive op til 4 meter bredt.

Persiennerne er nemme at betjene for både børn og voksne og du bestemmer selv om du vil styre gardinet med den klassiske snor, med en fjernbetjening eller med din smartphone.

Designet til hverdagen

Designet til hverdagen
Takket være et holdbart design og et premium udvalg af komponenter, sikrer vi, at vores aluminiumspersienner forbliver i deres oprindelige form hele deres levetid; selv hvis de er placeret i dit køkken eller i børnenes soveværelse. Vores persienner er designet til brug i hverdagen og vi har derfor tilført egenskaber som blød gearing og nem rengøring til det endelige produkt.