Tilbage til oversigt

Parasoller

fra vejl. 22.562 kr.
Der er intet som at nyde en solrig sommeraften på terrassen - eller som at søge ly af solens varme sommerstråler om dagen i den kølige skygge af en parasol. Med en parasol fra Stila får du en yderst komfortabel løsning af højeste kvalitet. Derfor giver vi altid 5 års garanti på vores parasoller.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
5 års garanti
Højeste kvalitet
Din sikkerhed i tekstiler
En parasol med lys og varme
5 års garanti
Vores parasoller er grundigt testede efter de højeste kvalitetskrav. Derfor er der 5 års garanti på alle vores parasoller.
Højeste kvalitet

Stila-parasoller er producerede af belgiske Prostor, der har produceret avancerede parasoller til private hjem og til erhverv i mere end 35 år. De skræddersyede parasoller er producerede med skarpt øje for detaljen og grundig kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Din sikkerhed i tekstiler
Vidste du at vores parasol-duge alle er certificerede OEKO-TEX®, hvilket betyder at tekstilerne alle er fri af sundhedsskadelige stoffer? Ydermere er vores duge vand- og smudsafvisende, resistente mod mug, farveægte - og så giver de mellem 95% og 100% UV-beskyttelse.
En parasol med lys og varme
Vidste du, at vores parasoller kan fås med både indbygget LED belysning og dæmpbar terrassevarmer? Med vores populære tilvalg kan du forlænge udesæsonen ved at skabe en hyggelig stemning og behagelig temperatur under din parasol.

En parasol til hele familien

Med en parasol fra Stila får hele huset et nyt bekendtskab på terrassen. Med skræddersyede kvaliteter efter dine ønsker bliver din nye Stila-parasol hurtigt en del af familien - og den gir' dig lyst til at bruge den hver dag.
INSPIRATION

Op til 38 m² skygge

Op til 38 m² skygge
Er dine behov større end til én parasol? Eller er en XL parasol ikke helt stor nok? Med en P6 parasol kan du koble flere parasoller på én stang og derved opnå 4 gange så meget skygge, men uden 4 gange så meget armatur.