Tilbage til oversigt

Persienner

fra vejl. 955 kr.
I 1949 producerede vi vores aller første persienne, som lige siden har været en vigtigt del af vores sortiment. I vores nuværende kollektion af alupersienner har vi nøje udvalgt farver, nuancer og prints i tråd med de nyeste trends indenfor boligindretning.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Til ethvert budget
Til alle størrelser
98% genanvendt alu
Skræddersyet til dig
Til ethvert budget
Med dessiner fordelt på flere forskellige prisgrupper, har vi en persienne til ethvert budget. Prisen starter ved blot 942 kr. for en 25 mm persienne i 60 x 100 cm.
Til alle størrelser
Vores persienner er velegnet til små som store vinduer, og med den helt rigtige farve kan du give sønnikes værelse et smart tvist. Persiennerne fås i bredder på op til 4 meter og da stadig nemme at betjene for både børn og voksne.
98% genanvendt alu
Stilas persienner er produceret af 98% genbrugt aluminium. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi nemlig naturen for en masse CO2 udledning i forbindelse med udvindingen, samtidig med at vi sparer på planetens ressourcer.
Skræddersyet til dig
Ved du lige præcis hvad dine vinduer mangler? Med over 100 forskellige farver og nuancer i vores kollektion af alupersienner - i lamelbredder fra 16 mm til 70 mm - har vi helt sikkert den type persienne du leder efter. Pep evt. dine persienner op med flotte stigebånd i lyse eller kontrastfyldte farve

Justér dit lysindfald

Persienner er særligt velegnede til at justere lysindfaldet gnidningsfrit. Modsat et rullegardin, der kun kan trækkes op og ned, kan persiennens lameller kippes og derved vinkle lysindfaldet fra vinduerne.
INSPIRATION

When in doubt; overdress!

When in doubt; overdress!

Dette gælder i visse tilfælde også dine vinduer. Vælg f.eks. vores dip-dye model, hvor to nuancer kombineres til et flot farvespil, der giver vinduerne en særlig rolle i indretningen. Vælg mellem en iøjnefaldende rubin-rød kombination, en mere underspillet grå, eller lav din helt egen dip-dye ud fra vores kollektion.

Giv dine alupersienner ekstra personlighed med stigebånd i enten matchende farve eller kontrastfarve. Modsat kan du vælge et af vores moderne print, herunder knitted eller graphic. Stigebånd fås i to bredder: 25 mm og 38 mm.