Tilbage til oversigt

Persienner

fra vejl. 1.025 kr.
I 1949 producerede vi vores aller første persienne, som lige siden har været en vigtigt del af vores sortiment. I vores nuværende kollektion af alupersienner har vi nøje udvalgt farver, nuancer og prints i tråd med de nyeste trends indenfor boligindretning.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Til ethvert budget
Til alle størrelser
99% genanvendt alu
Skræddersyet til dig
Til ethvert budget
Med dessiner fordelt på flere forskellige prisgrupper, har vi en persienne til ethvert budget. Prisen starter ved blot 942 kr. for en 25 mm persienne i 60 x 100 cm.
Til alle størrelser
Vores persienner er velegnet til små som store vinduer, og med den helt rigtige farve kan du give sønnikes værelse et smart tvist. Persiennerne fås i bredder på op til 4 meter og da stadig nemme at betjene for både børn og voksne.
99% genanvendt alu
Stilas persienner er cradle-to-cradle certificerede og persiennernes lameller er produceret af 99% genbrugt aluminium. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi på planetens ressourcer.
Skræddersyet til dig
Ved du lige præcis hvad dine vinduer mangler? Med over 100 forskellige farver og nuancer i vores kollektion af alupersienner - i lamelbredder fra 16 mm til 70 mm - har vi helt sikkert den type persienne du leder efter. Pep evt. dine persienner op med flotte stigebånd i lyse eller kontrastfyldte farve

Justér dit lysindfald

Persienner er særligt velegnede til at justere lysindfaldet gnidningsfrit. Modsat et rullegardin, der kun kan trækkes op og ned, kan persiennens lameller kippes og derved vinkle lysindfaldet fra vinduerne.
INSPIRATION

Designed for living

Designed for living

Takket være et holdbart design og et premium udvalg af komponenter, sikrer vi, at vores aluminiumspersienner forbliver i deres oprindelige form hele deres levetid; selv hvis de er placeret i dit køkken eller i børnenes soveværelse. Vores persienner er designet til brug i hverdagen og vi har derfor tilført egenskaber som, blød gearing og nem rengøring til det endelige produkt.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere