SmartHome med MotionBlinds

Solafskærmning med MotionBlinds betjening er en superenkel og let tilgængelig Smart Home løsning. Læs mere om komforten og bekvemmeligheden med SmartHome solafskærmning nedenfor.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
MotionBlinds kan styres på tre måder
Gør din dagligdag lettere
Øget tryghed
Mindsk dit varmetab
Forbind dit SmartHome
MotionBlinds kan styres på tre måder

En af fordelene ved Stilas SmartHome løsning MotionBlinds er, at du kan betjene din solafskærmning på tre måder:  
 
App styring 
Med app’en kan du betjene dine gardiner nemt via din smartphone eller tablet. Dette kan gøres hjemmefra via Bluetooth, men med en lille hub kan du også betjene gardinerne mens du er på arbejde eller ferie. 
 
Manuel styring 
Hvis du ikke har din telefon på dig, kan du også styre gardinerne manuelt. Gardinerne kan nemlig styres med et enkelt træk i kæden. 
 
Fjernbetjening 
Med fjernbetjeningen har du mulighed for at betjene flere produkter samtidig.  

Gør din dagligdag lettere

Gør din hverdag nemmere og mere behagelig med smart solafskærmning.

I app’en kan du opsætte scenarier så din solafskærmning automatisk tilpasser sig din dagsrytme og skaber den perfekte atmosfære.

Således kan du nyde det naturlige dagslys, når du vågner om morgenen, mens du med et klik eller en stemmekommando kan du ligeledes skabe et hyggeligt og intimt miljø om aftenen. 

Med Stila MotionBlinds' solafskærmning kan du også samarbejde med andre SmartHome-enheder i dit hjem og skabe en mere bekvemmelig dagligdag. 

Øget tryghed

SmartHome solafskærmning gør dit hjem mere sikkert på flere måder.

For det første kan du få dit hjem til at virke beboet ved at indstille en timer, der automatisk åbner og lukker gardinerne på bestemte tidspunkter. Dette kan være en afskrækkende faktor for tyve, da de kan blive usikre på hvornår i er hjemme og hvornår i er ude. 

Derudover er der kun en enkelt kort kæde, hvilket gør den ekstra sikker for børn, da du undgår lange snore. 

Mindsk dit varmetab
Med en kombination af SmartHome styringen MotionBlinds og Stilas varmeisolerende Dupli gardiner, kan du udnytte Duplis isolerende egenskaber fuldt ud. Ved at indstille scenarier med automatisk lukning af gardiner på forudindstillede tidspunkter, eller når temperaturen når et bestemt niveau, kan du mindske mængden af den energi, der ellers ville forsvinde ud igennem dine vinduer. 
Forbind dit SmartHome

MotionBlinds samarbejder også med andre SmartHome assistenter som Google, Alexa og SmartThings. Hertil kræves kun MotionBlinds Wi-Fi Bridge, som åbner en verden af ​​forbindelsesmuligheder med tredjeparter, samt brugen af ​​MotionBlinds smartphone-appen. Hvis du kobler dit MotionBlinds system til Google, Alexa eller SmartThings, kan du også bruge talestyring.

En bekvemmelig hverdag med MotionBlinds

.01 Nem og hurtig installation

Egnet til Dupli gardiner, rullegardiner og persienner

SmartHomestyringen fra MotionBlinds kan fås til rullegardiner, Dupli gardiner, persienner og træpersienner. Med MotionBlinds har det aldrig været nemmere og mere bekvemmeligt at betjene dine gardiner. 

Helt trådløs

Helt trådløs

Det gode ved denne SmartHome løsning, drevet af MotionBlinds, er, at den er helt trådløs. Der er ingen behov for kabling af strøm til installationen, og de integrerede batterimotorer er også helt trådløse. 

Batterimotorerne er nemme at oplade via et USB-C stik. USB-C er et særligt multifunktionel og superhurtig USB-kabel, der efterhånden også bruges til opladning af mange computere, tablets og lignende. Ved gennemsnitlig brug er det kun nødvendigt at oplade motoren en eller to gange om året.