Tilbage til oversigt

Dupli gardiner

Fra vejl. 1.131 kr.
Dupli gardinet. Luksus-udgaven af plisségardinet til dig, som vil have endnu flere æstetiske og funktionelle fordele i og fra vinduerne. Varmeisolering, akustikfordele, maksimal mørklægning eller smukkere lysindfald er bare nogle af de områder, hvorpå Dupli gardinerne udmærker sig.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Populær løsning
Fri parkering
99% mørklægning
Den gode lyd af Dupli
Populær løsning
Dupli gardinet er én af vores mest populære gardinløsninger til de danske vinduer. Med sit diskrete udtryk, funktionelle fordele, og utrabløde lys, passer Dupli gardinet til ethvert vindue - og enhver stil.
Fri parkering
Vores Dupli gardiner fås med "fri parkering", som giver dig frihed til at placere gardinet i vinduet lige dér, hvor du vil. Det giver dig mulighed for at tilpasse din solafskærmning til solens bevægelse hele døgnet.
99% mørklægning
Opdag god søvnkvalitet. Opdag mere energi om dagen. Opdag LightBlock®! Det patenterede mørklægningssystem, der sammen med mørklæggende Dupli gardiner blokerer lysets gennemtrængning med 99%. Det bliver din nye bedste ven i soveværelset!
Den gode lyd af Dupli
Dårlig akustik er en af de største kilder til daglig irritation. Især i større rum kan problemet være ekstra stort. Et Dupli gardin i dit vindue kan absorbere op mod 55% af den overskydende lyd og bidrage til en blød og behagelig rumklang. Det er den gode lyd af et Dupli gardin.

Skandinaviske fornemmelser

Lyse toner og bløde pasteller appellerer ofte til den stilbevidste skandinav. Vores nordiske forkærlighed for enkel og luftig indretning i behagelige farver og former er indretnings-grundstenen i mange hjem. Dupli gardinet falder lige ind i stilen med dens fine linjer og luftig udformning.
INSPIRATION

30% energibesparelse

30% energibesparelse
Med Dupli gardinets dobbelte stoflag kan du reducere varmetabet fra dine vinduer med op til 46% og opnå op til 30% energibesparelse. Dermed gør du også miljøet en tjeneste, da CO2-udledningen for husstanden reduceres.

Foruden at have en isolerende effekt om vinteren, har Dupli gardinet ligeledes en kølende effekt om sommeren. Afhængigt af typen, reflekteres op til 77% af solens stråler i Dupli gardinet, og rummet holder således en sval og behagelig temperatur.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere