Hjemmekontor
Hjemmekontor
Hjemmekontor

Hjemmets arbejdsplads

Varmereflekterende gardiner

Dit personlige space

Om det er et hjørne i leverummet eller et særskilt kontor i hjemmet, der huser din arbejdsstation, så finder du hos os de gardinløsninger, der kan være med til at gøre rummet til et dejligt sted at være. – også når solen står insisterende ind ad vinduet og hiver i længslen for at komme ud.

En arbejdsdag kan føles meget lang, hvis lys og temperaturforhold ikke er i orden. Med varmereflekterende gardiner kan du holde rummet svalt, så du skaber det bedst mulige arbejdsmiljø for dig selv. 
Du bruger sikkert op til halvdelen af din tid på jobbet, så hvorfor ikke gøre dit kontor til noget særligt? Husk at opleve dine favoritfarver i forskellige strukturer – og find frem til den, der passer bedst til dit hjem.
1 - 3
Hjemmets arbejdsplads
Varmereflekterende gardiner
Dit personlige space

Se skarpt med minimal skærmrefleksion

Lysets refleksion i computerskærmen kan være meget generende og udtrætte dine øjne hurtigere end normalt. Omvendt er dagslys også en kilde til energi og arbejdsglæde. Det er altså en balancegang, når de rigtige gardiner skal vælges til kontoret. En balancegang som vores specialiserede forhandlere kan hjælpe dig med at finde.
BLOG
Bedre luftkvalitet med Greenguard gardiner

Bedre luftkvalitet med Greenguard gardiner

Tænker du nogensinde over hvordan dit tøj, dine møbler eller dine gardiner er producerede? Eller hvilke kemikalier de afgiver i dit hjem? Det gør vi hos Stila.

Duo Rollers

Med dets utrolige fleksible design er Duo Rolleren perfekt til kontoret. Ved at forskyde striberne i det dobbelte lag stof, kan du hurtigt bestemme den ønskede mængde lys og privatliv.
Office artboard media slider 1
Office artboard media slider 2
Office artboard media slider 3
Office artboard media slider 4
Office artboard media slider 5
Office artboard media slider 6
Office artboard media slider 08

Træk eller brug piletasterne for at navigere