Tilbage til oversigt

Duo Roller

fra vejl. 2.249 kr.
Duo Rolleren er Stilas svar på et luksus rullegardin. Denne specielle form for solafskærmning har to lag stof med skiftevis transparente og ikke-transparente striber, som giver dig rig mulighed for at regulere lysindfaldet helt efter behov.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Leg med lyset
Mørklægning
En smule attitude
Trend farver
Leg med lyset
Med Duo Rolleren har du for alvor mulighed for at lege med lyset gennem vinduerne. De skiftevis transparente og ikke-transparente striber giver et flot og fængende bidrag til indretningen, som vil give dig et nyt syn på,hvad lys og gardiner kan udrette i fællesskab.
Mørklægning
Duo Rolleren findes faktisk også med mørklæggende stoffer, som gør den til et ganske populært valg til soveværelset. En særlig bundliste sikrer, at de to stofbaner glider tilstrækkeligt tæt mod hinanden, så kun minimalt lys får lov at slippe igennem, når Duo Rolleren er lukket.
En smule attitude
Hvis der findes en jantelov for gardiner, så har Duo Rolleren i hvert fald glemt at kigge i den. Byd velkommen til gardinet for den stilbevidste indretter, som ikke har noget imod, at rummet får lidt attitude. Med sin flotte dobbeltlagseffekt vil Duo Rolleren gerne ses - og det bliver den!
Trend farver
Gode nyheder! Vores nye Duo Roller kollektion indeholder bl.a. en række farvede dessiner, der er særligt udvalgt til at komplementere de skandinaviske hjem. Når solen rammer stoffet, lyser farven op, og du får det fineste bløde lysindfald.

Ekstra komfort

Du har selvfølgelig mulighed for at vælge dine nye Duo Roller med elektrisk betjening. Med en skjult batterimotor kan du betjene gardinet med et enkelt tryk på en fjernbetjening, eller ved at bruge din smartphone.
INSPIRATION

Gode råd fra designeren

Gode råd fra designeren

Et godt indrettet hjem er der, hvor linjerne bindes afbalanceret sammen og skaber den eftertragtede ro i øjet. Duo Rolleren støtter op om de linjer, der i forvejen er i rummet og kan være med til at fuldende indretningen.

Selvom Duo Rolleren ofte sættes i forbindelse med en mere nutidig, moderne indretning, så kan den også sagtens kombineres med hyggelige og autentiske indretningselementer med charme og patina

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere