Tilbage til oversigt

Elektriske Udvendige screens

fra vejl. 11.861 kr.

Udvendige screens kan være den perfekte tilføjelse til boligen, hvis du ønsker at skabe et bedre indemiljø på en nem og integreret måde. De udvendige screens er nemlig varmereflekterende så varmen holdes ude, når solen står ind ad vinduet. Udvendige screens kan fås i netop de størrelser, materialer og farver, der passer til dit hjem og dermed kan de optræde som en del af facaden.

Træk eller brug piletasterne for at navigere
Vindstabile og insektblokerende
En screen til ethvert vindue
App-styring via smartphone
5 års garanti
Vindstabile og insektblokerende
Det unikke lynlås-system i en "Zip" screen holder stoffet fastlåst i sidelisterne til enhver tid. Hovedskinnen holder stoffet nede og sørger for, at det forsvinder helt inde i boksen. Zip screens er garanterede vindsikre, insektblokerende og filtrerer solens stråler.
En screen til ethvert vindue
Har du ovenlys-vinduer, horisontale eller skrå glastage, eller måske en atriumgård? Vores top-screen passer perfekt til denne type vinduer, og den unikke kombination af Zip-screen samt et snor- og fjederudspændt system sikrer, at dugen forbliver udspændt i hver eneste position.
App-styring via smartphone
Udvendige screens er ikke kun velegnede til arbejdspladsen, de er også enormt brugbare til hjemmet. Med app-styrede screens kan du aktivere tidsstyring og derved bruge dine screens til alt fra tyverisikring til temperaturstyring.
5 års garanti
Alle vores screens er grundigt testede efter de højeste kvalitetskrav. Derfor er der 5 års garanti på samtlige af vores screens.

Udvendig solafskærmning

En udvendig screen er en fantastisk løsning til dig, der vil lukke af for solens skarpe stråler med en løsning uden på vinduet fremfor inde i rummet. Screens, der oftest betjenes med motor og fjernbetjening, er ideelle til bl.a. kontorer, hvor der foregår arbejde ved computerskærm.
Inspiration

Perfekte til funkis

Perfekte til funkis
Udvendige screens giver et særligt stilrent udtryk til især funkis-boliger. De firkantede aluminiumskassetter giver en smuk forlængelse af det arkitektoniske udtryk, mens de elektriske screens giver perfekt kontrol over lysindfaldet fra de store vinduer.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere