Tilbage til oversigt

Elektriske gardiner

fra vejl. 1.848 kr.
Vil du have elektriske gardiner, men vil du slippe for el-arbejdet? Med vores simple batteri-motorer slipper du for ledninger i vindueskarmen, og får et smukt diskret resultat - naturligvis stadig på mål. Rullegardiner med batterimotor & fjernbetjening koster fra blot vejl. 1.848 kr.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Fra blot vejl. 1.848 kr.
Batterimotor uden ledning
Fjernbetjening eller app?
Fra blot vejl. 1.848 kr.

Prisen på vores elektriske gardiner består af to ting; prisen på dit ønskede gardin & prisen på motoren. Vores mest prisbevidste elektriske løsning er rullegardiner med batteri-motor, der i 80x120 cm koster blot 1.848 kr. inkl. gardin, motor, og fjernbetjening. Naturligvis stadig i skræddersyede mål.

Batterimotor uden ledning
Vidste du, at de fleste af vores elektriske gardiner fås også med nem batteriløsning? Fordelen ved en batteriløsning er bl.a. at man slipper for at trække ledninger til vinduerne, hvilket betyder at en batteriløsning er både billigere, og har en pænere finish.
Fjernbetjening eller app?
Når du vælger at gøre dine Stila gardiner elektriske medfølger en lille fjernbetjening, men du har altid mulighed for at vælge mellem flere former for betjening. Vil du have endnu mere blær, eller har du brug for ægte "home motion", bør du overveje at styre dine gardiner med app.

Smart Home Gardiner

Smart Home gardiner sætter dit hjem i bevægelse. Modsat almindelige elektriske gardiner kan du med en TaHoma® Smart Home hub ikke alene styre dine Stila gardiner, men også tilknytte en lang række andre produkter for at skabe et ”bevægeligt” og intelligent hjem.
INSPIRATION

Til de svære, de store og de mange.

Til de svære, de store og de mange.
Foruden at være en fed gadget er elektriske gardiner særligt bekvemt, hvis du har mange vinduer. Med fjernbetjening eller smartphone kan du endda styre gardiner i de svært tilgængelige vinduer, såsom gardinerne i loftvinduet, i kanarppen eller bare dem der hænger rigtig højt oppe.

Hvilke gardiner kan gøres elektriske?

Træk eller brug piletasterne for at navigere