Tilbage til oversigt

Plisségardiner

fra vejl. 947 kr.

De fleste kender plisségardinet som det siksakkede stof, der trækkes ned fra toppen af vindueskarmen. I virkeligheden kan plisségardinet meget mere end det. Om du har runde, skæve eller skrå vinduer, om det skal betjenes manuelt eller elektrisk, så har vi en løsning.

Træk eller brug piletasterne for at navigere
Over 100 stoffer
Fri parkering
Til alle vinduer
Vandglade gardiner
Over 100 stoffer
Plisségardinet er beviset på et gardin, der med sin enkelthed stadigvæk præsterer at være fængende og unik i sit udtryk. Stilas kollektion indeholder mere end 100 stoffer i forskellige farver, nuancer, teksturer og print.
Fri parkering
Vores plisségardiner fås med "fri parkering", som giver dig frihed til at placere gardinet i vinduet lige dér, hvor du vil. Det giver dig mulighed for at tilpasse din solafskærmning til solens bevægelse hele døgnet.
Til alle vinduer
Plisségardiner er særligt fleksible, og der findes (næsten) en model til ethvert vindue og enhver vinduesform. Hvadend de er runde, trekantede, sidder i loftet, skal styres manuelt eller elektrisk, så har vi løsningen.
Vandglade gardiner
Har du nogensinde tænkt over hvad dine gardiner gemmer på? Gardiner der ikke er designet til vådrum kan nemt gemme på både mug og skimmel hvis de hænger på badeværelset. Heldigvis de fleste af vores nye plisségardiner både fugt- og smudsafvisende og derfor velegnet til vådrum.

Og der blev lys!

I de mørke tider har vi brug for så meget lys som muligt uden det generende skær. Vores lystransmitterende plisségardiner blødgør og filtrerer lyset effektivt, så du på en behagelig måde får glæden af masser af dagslys og tilmed et smukt udtryk.

CERTIFICERINGER

Med tanke for miljøet

Med tanke for miljøet
I Stila arbejder vi løbende på at udvikle gardiner der er mere miljøvenlige, så du kan tage et mere miljøvenligt valg. Vores nye kollektion af plisségardiner er ingen undtagelse. 90 % af stofferne er nemlig Oeko-Tex eller Cradle-to-Cradle certificeret, der betyder at de overholder strenge miljømæssige krav for produktion og brug.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere