Tilbage til oversigt

Elektrisk pergola

fra vejl. 60.082 kr.
Leder du efter en luksuriøs og yderst komfortabel overdækning til din terrasse eller have? Med en pergola kan du skabe en forlængelse af dit hjem ud på terrassen, som ikke fås ved en almindelig markise. Med mulighed for både lys, varme og vindafvisning er vores elektriske pergola den oplagte mulighed for at forkæle dig selv på terrassen hele året.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Den perfekte oase
Indbygget lys og varme
App-styring via smartphone
5 års garanti
Den perfekte oase
Med en elektrisk pergola skaber du et uderum, hvor det er skønt at slappe af på alle tidspunkter af dagen - og alle tider af året. Pergolaen fås bl.a. med vindafvisende screens, der fjerner både blæst og uønsket indkig.
Indbygget lys og varme
Hvis du vil skabe det ultimative udemiljø på terrassen kan du få din nye elektriske pergola med LED belysning og terrassevarmere. Begge dele er dæmpbare, og kan styres via både fjernbetjening og smartphone.
App-styring via smartphone
Vælger du din pergola med app-styring, kan du ikke blot styre din markise fra hvorend du befinder dig. Du kan også tilknytte andre hjemmeprodukter, såsom belysning og terrassevarmer, for at skabe det ultimative udemiljø på din terrasse.
5 års garanti
Alle vores pergolaer er grundigt testede efter de højeste kvalitetskrav. Derfor yder vi 5 års garanti på alle vores pergolaer.

Din terrasse vil aldrig blive den samme igen

Har du endnu aldrig ejet en pergola er det måske svært at foreklare hvilken utrolig komfort den giver, men én ting kan vi love dig; din terrasse bliver aldrig den samme igen. Vores nyeste løsning, B-128, giver ikke kun overdækning, men tilbyder også lys, varme og vindafvisning i siderne.
Tilbehør

Pimp din pergola

Pimp din pergola

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere

Justér dit lys

Vores pergola løsninger har elektrisk trinløs parkering, og kan derfor tilpasses dit individuelle ønske om solafskærmning.