Tilbage til oversigt

Træpersienner

fra vejl. 1.979 kr.

En træpersienne er ideel til at skabe en varm og hjemlig atmosfære. I vores kollektion af træpersienner finder du både naturlige, rå og polerede trælameller med skandinavisk charme. Alle træpersienner er produceret af ægte træ og kollektionen indeholder bl.a. mange hurtigt voksende træsorter. Vi har valgt ikke at bruge de mest hurtigtvoksende træsorter som egetræ, da denne har en vækstperiode på omkring 25 til 50 år. Til sammenligning ligger vækstperioden for bambus på 2 til 6 år. 

Træk eller brug piletasterne for at navigere
Altid ægte træ
Til alle størrelser
10 meter på 2 år
Totalt tidsløs
Altid ægte træ
I vores kollektion af træpersienner finder du både naturlige, rå og polerede trælameller med ægte Skandinavisk charme. Alle træpersienner er produceret af ægte træ og indeholder bl.a. mere miljøvenlige hurtigt voksende træsorter.
Til alle størrelser
I Stilas kollektion af træpersienner kan du vælge mellem 2 lamelbredder, hver med sit eget udtryk: 50 og 65 mm. En smal lamel skaber et roligt look, mens de brederelameller giver et anderledes edgy udtryk.
10 meter på 2 år
Hvor et egetræ kan fældes én gang på 25 år, kan bambus til sammenligning fældes hver 2. år. Dette gør dels bambus til en mere miljøvenlig træsort og dels en utroligt vigtig økonomisk ressource i de asiatiske lande, hvor bambus'en vokser.
Totalt tidsløs
Vores tidsløse træpersienner giver rummet en helt særlig sjæl. De er ideelle til store vinduer og fås i bredder på op til 350 cm. Med et lille vip kan du nemt og elegant ændre lysindfaldet, ligesom du ønsker.

Easy Control

Ønsker du ekstra bekvemmelighed, eller er dine persienner blot utilgængelige? Med motorstyring er det muligt at styre din persienne med en tablet eller smartphone. Spørg din forhandler for mere information om motoriserede persienner.
INSPIRATION

Naturlige strukturer

Naturlige strukturer

Vores kollektion af træpersienner indeholder et udvalg af naturligt strukturerede og glatte lakerede lameller. De strukturerede lameller er udelukkende behandlet med en mat lak, der fremhæver de naturlige elementer i træet.

De forskellige træsorter har hver deres karakteristika. Fra den stærke og hårdføre ask til den fine og naturlige lind. Oplev også de eksotiske træsorter Abachi og Iroko der begge har en helt speciel silkeagtig tekstur.

Ledte du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere