Gardiner med skjulte egenskaber

Under overfladen gemmer sig enorme forskelle, der gør en forskel for både dig, din hverdag, miljøet, og din sikkerhed.

For mange ligner et gardin måske bare et gardin. Selvfølgelig er der forskel på farve og finish, men i sidste ende er gardinerne for mange stort set ens. Men under overfladen gemmer sig enorme forskelle, der gør en forskel for både dig, din hverdag, miljøet, og din sikkerhed.

Mere miljøvenlige løsninger

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere miljøvenlige stoffer til både vores Dupli gardiner - samt vores lamelgardiner og rullegardiner som er produceret på plastikflasker. Med flere forskellige certificeringer for at sikre miljømæssig ansvarlighed, har vi sørget for at give muligheden for et gardin, der er sundt for både miljø og indeklima.

Bliv inspireret af alle vores mere miljøvenlige løsninger

Cradle-2-Cradle

Cradle-2-cradle er et produktionskoncept I hvilket et produkt træder ind i et biokredsløb der skaber værdi igennem hele produktets levetid. En Cradle-2-cradle certificering forsikrer, at gardinstoffet er produceres med genanvendelighed i tankerne, og at produktet kan genanvendes med minimalt spild ved slutningen af dets levetid.

Genanvendt materiale

Årsagen til, at vores lamelgardiner og rullegardiner kan være et særligt miljøvenligt valg, er vores fremstillingsproces. Vi anvender plastikflasker, indsamlet fra naturen, og omsmelter dem til polyester. Dette polyester bliver derefter brugt til at væve vores unikke lamelgardiner, hvor vi genanvender 6 plastikflasker pr. kvadratmeter gardinstof.

Sundhed & indeklima

Størstedelen af vores liv lever vi indendørs, og indeklimaet er derfor en særligt vigtig del af vores sundhed. Men indeklimaet påvirkes af de ting vi bringer ind i hjemmet, og derfor er det vigtigt at vi kender til påvirkningen af bl.a. vores gardiner.

Greenguard

Greenguard er en sundhedsmærkning, der angiver, at produktet møder verdens strengeste krav til påvirkning af den indendørs luftkvalitet og udledningen af flygtige organiske forbindelser i luften.

OEKO-TEX®

Mærkningen OEKO-TEX® er ligeledes en sundhedmærkning, der betyder, at tekstilet overholder meget strenge grænseværdier for indholdet af skadelige kemiske stoffer i produktionen af gardinet.

Anti-bakteriel

Den anti-bakterielle coating på udvalgte lamelgardiner bekæmper og dræber 99% af skadelige bakterier, der lander på gardinet, herunder skimmelsvamp, E.coli, salmonella cholorasuis, samt MRSA (gule stafylokokker). Herudover hæmmer det væksten af bakterier med op til 250% og eliminerer luftgener.

Varmereflektion

Den varme varmereflekterende bagside på et udvalg af vores gardiner fungerer som et varmespejl, der reflekterer solens stråler og derved solens varme tilbage ud gennem vinduerne. Hvor et almindeligt gardin absorberer meget af solens varme og derved uvilligt opvarmer rummet, reflekterer de unikke varmereflekterende gardinstoffer op til 84% af solens stråler.

Sikkerhed

Sikkerheden for vores gardiner er altid i top, hvad enten det gælder når produktet betjenes eller når uheldet er ude.

Flammehæmning

Enkelte af vores gardiner er produceret af et særligt flammehæmmende stof, der sikrer at lamelgardinet ikke brænder i tilfælde af brand. Selvom det ikke bruges ofte i et almindeligt hjem, er det ofte et lovkrav ved institutioner og lign.

Børnesikring

For os er sikkerhed for børn ikke noget ekstra; Det er en selvfølge! Alle vores gardinløsninger til børneværelserne er børnesikre, hvad end de bestilles med eller uden snore/kæder. Dette sikrer vi på baggrund af innovative komponenter, samt nøje beregninger omkring højden på gardinet og monteringshøjden.

Praktik

I en hverdag fyldt med beskidte børnefingre og madlavning er de praktiske praktiske egenskaber for dine gardiner vigtigere end nogensinde. Med egenskaber som smudsafvisning og mørklægning kommer hverdagen til at glide lidt nemmere.

Smudsafvisning

Når hverdagen sætter ind vil du takke dig selv for at vælge et stof med smudsafvisende behandling. Denne behandling skaber en overflade, der hverken suger væske eller tager farve, og som har meget lav friktion. Skulle uheldet derfor være ude, kan disse stoffer nemt tørres af med en fugtig klud.

Mørklægning

Selvom alle vores gardiner, bortset fra Butterfly gardiner, kan vælges med et mørklæggende stof, er der nogle typer gardiner, der mørklægger bedre end andre. Eksempelvis vil en persienne eller et lamelgardin altid have flere lysspalter end et rullegardin grundet dets flere åbninger, mens særligt rullegardiner og Dupli gardiner er velegnede til at skabe effektiv mørklægning.

Med vores patenterede LightBlock® system kan vi faktisk lave ultimativ mørklægning uden lysspalter.

NÆSTE ARTIKEL

#EnrichingLife: Bag gardinerne hos Karina Frimodt fra "Vild med dans"

Kom med bagom vores film "Dansegardiner" og få et kig ind bag gardinerne.