14-05-2020

Årets farve 2020: Classic Blue

Årets farve der kommer til at dominere dette års design og indlede det nye årti er Classic Blue.

Den fyldige, blå farve er i sig selv ikke revolutionerende inden for design og interiør, men i 2020 ser vi endnu mere til den. Den kongeblå farve vækker følelser som tillid, solidaritet og ekslusivitet i indretningen. Kombinér den dybblå farve med andre blå farver eller sammensæt den med de mere neutrale farvetoner.

Se den populære blå farve i 4 forskellige indretninger.

Japansk-inspireret minimalisme

...

Inspiration: Se vores plisségardiner her

Dip-dye fra hvid til 'Classic Blue'

...

Inspiration: Se vores rullegardiner her

Det kreative værksted

I vores kollektion af plissé- og Dupli gardiner finder man flere variationer af blå farve. Selve Dupli gardinet giver mulighed for at placeres fra både top og bund, således at den optimale balance mellem sollys og privatliv opnås. I kombination med de grå bløde gardiner og de blanke epoxygulve, kommer den blå farve særligt til udtryk.

Inspiration: Se vores Dupli gardiner her

Hos Julie & Jacques

Det er ikke "Classic Blue" der er malet på væggene hos skuespiller Julie Grundtvig Wester og kæresten Jacques Loui Bruun, men den mørkeblå farve bruges i flere komplimentære genstande, såsom det franske vejskilt og lysæsken, der tilfældigvis står ordet "Classic" skrevet på.

Inspiration: Se boligreportagen her

NÆSTE ARTIKEL

Soveværelset

Verticale jaloezieën maken een comeback en zijn supermooi voor in de eetkamer. De veelzijdigheid van verticale jaloezieën geeft je ’s ochtends het fijne licht om wakker te worden en rustig te ontbijten en in de avond de privacy om lekker te dineren.