08-04-2021

Byd velkommen til vores nye prisvindende rullegardinserie; refashion™

Vores unikke refashion™ rullegardiner er blevet tildelt den eftertragtede Red Dot Design Award 2021.

Vi har altid ment, at vores vinduesdekorationer var smukke nok til at fungere som et aktiv for indretningen, og derfor har vi haft fokus på detaljerne i vores design siden vores allerførste kollektion lancerede i 1949.

I vores seneste kollektion af rullegardiner har vi været med til at skabe en helt speciel serie af stoffer, der er delvist fremstillet af stofrester fra modebranchen, hvilket gør rullegardinerne til vores nyeste bæredygtige tilbud.

Vores refashion™ serie indeholder 9 unikke stoffer i grove blandinger af bomuld, uld og akryl, samt skudtråde af polyester, der gør stoffet holdbart og slidstærkt.

Bestil prøver: Bestil 5 gratis prøver

I samarbejde med den belgiske tekstilproducent, Lampe Textiles, har vi forsøgt at skabe smukke stofblandinger, der alle fortæller en historie om kasserede stoffer fra modebranchen. Stofferne bliver indsamlet, sorteret, kæmmet, og spundet til en smuk blanding af meleret garn, der til sidst væves omhyggeligt ind i det dybt strukturerede og berigede stof.

Læs mere: Sådan ender dine plastikflasker i dine vinduer

En historie, der kommer til live når sollyset rammer stoffet. Intet er tilfældigt; fra måden farverne lyser op, til den måde hvorpå vævningen bliver synlig. Hvert enkelt element er designet til at afsløre sit sande jeg i sollys, hvilket gør både lys og bæredygtighed integrerede dele af designet.

Alle Stila® gardiner er skræddersyet på millimetermål, og ligesom alle vores andre rullegardiner kan refashion™-serien tilpasses med et udvalg af forskellige bundlister, beslag og meget mere.

Hvis du vælger en metalkæde frem for standardplastkæden, får du et rullegardin med et mere karakteristisk og sofistikeret look. Hvis du foretrækker en anden type betjening, tilbyder vi også både fjederbetjening, Cordless® og elektrisk betjening.

Se flere muligheder: Se vores nye rullegardinskollektion

Når du vælger stila® rullegardiner kan du vælge mellem forskellige finishes og komponenter. Eksempelvis kan du vælge mellem alubundlister i fire former; D-formet, rund, nøglehul og firkant – alle tilgængelige i et udvalg af farver. Træbundlister fås i 11 forskellige farver.

Komponenter som kædelod og endekapper er som standard farvekoordinerede til dit valg af stof, men kan vælges i hvid, råhvid, grå, antracit, brun og sort.

Få et gratis tilbud:  Få et gratis tilbud på dine nye rullegardiner hos din lokale Stila® forhandler.

NÆSTE ARTIKEL

Fra plastikflaske til stila® gardin