Tilbage til oversigt

Børnesikre gardiner

fra vejl. 680 kr.
Vi ved at have børn kan være bekymringernes holdeplads - specielt når det angår deres sikkerhed. Derfor produceres alle vores børnesikre gardiner altid efter de bedste standarder, så du kan have én bekymring mindre.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Børnesikring i alle gardiner
Sådan børnesikres dine gardiner
Oplev dine gardiner inden du køber
Gode råd fra Stila®
Børnesikring i alle gardiner
Lige meget hvilket gardin du drømmer om, så kan vi lave det med børnesikring.Du behøver derfor ikke at vælge et bestemt produkt for at få en børnesikker løsning.
Sådan børnesikres dine gardiner
På nogle gardiner opnås børnesikring ved at montere en såkaldt kædestrammer, der holder kæden fast i vindueskarmen, mens andre kæder simpelthen springes ved belastning over 6 kg. Den bedste børnesikring er dog helt at erstatte snore med en elektrisk motor.
Oplev dine gardiner inden du køber
Vidste du, at du kan bestille prøver på dine nye gardiner? Vælg op til 5 prøver og få dem tilsendt - helt gratis.
Gode råd fra Stila®

Den bedste børnsikring opnås ved at holde snore og kæder uden for børns rækkevidde. Husk derfor at bruge den medfølgende sikkerhedskrog til at holde betjeningssnore i sikker afstand fra gulvet.

Betjening helt uden snore

Vil du gerne slippe helt for de bekymringer, som frithængende snore og kæder udgør? Vi har flere betjeningsløsninger, hvor du slipper helt for kæder og snore i vindueskarmen. Eksempelvis kan vores rullegardiner fås med klassisk fjeder betjening, Cordless® greb, eller elektrisk motor.

INSPIRATION

Elektrisk betjening fra vejl. 1.950 kr.

Elektrisk betjening fra vejl. 1.950 kr.
Vil du gerne slippe helt for de bekymringer, som frithængende snore og kæder udgør, og samtidig gøre dine gardiner endnu mere brugbare? Så kan du med fordele vælge én af vores elektriske løsninger. Eksempelvis fås vores farverige rullegardiner med nem elektrisk batterimotor.