25-05-2021

I studiet med Chief 1 & Ida

Hvor meget ville du tro på et nyt innovativt produkt, hvis du havde et hold journalister i nakken?

Da vi sammen med Chief 1 skulle idéudvikle på filmen, fik han hurtigt idéen om, at vi skulle forsøge at snyde én af hans up-coming sangere med vores elektriske gardiner.

Idéen til filmen baserede på, at gardinet skulle registrere sangerens pitch (red. renhed af tone) og derefter bevæge sig op eller ned alt efter om sangeren ramte tonen for højt eller lavt. 

Hør Ida’s single “Bedst sammen med dig”

Skjult eller synligt kamera?

For at være sikker på, at Ida faldt for tricket, besluttede vi ikke at bruge skjult kamera, men i stedet fortælle hende, at hun og Chief 1 var blevet test-personer på et helt nyt innovativt produkt til pitch-styring. Samtidig udgav vi os for at være fra et populært ungdomsmagasin og lavede et komplet interview med Ida.

Da de fleste pranks foregår for skjult kamera, tænker de færreste nok, at de er ved at blive pranket, når de har flere kamera rettet mod sig. Ida falder derfor i med begge ben.

Et gardin, der registrer din stemme

Tanken om et gardin, der registrerer din sangstemme virker måske helt hen i vejret, men faktisk er det ikke langt fra hvad, der allerede i dag er muligt.

Med vores særlige TaHoma® Switch hub til elektriske gardiner, får du nemlig mulighed for at betjene dine gardiner via din smartphone, og samtidig tilkoble gardinerne til din foretrukne virtuelle assistent, såsom Google Assistent eller Apple Home.

NÆSTE ARTIKEL

Kan gardiner redde liv?

Måske ikke, men virksomheder der lever af at producere og sælge gardiner kan, ligesom alle andre, give sit bidrag til at gøre verden til et bedre sted at leve i for de særligt udsatte.