25-05-2020

"Hej Søde" - God Stila

"William du har arbejdet vildt hårdt, så du har fortjent et rullegardin. Det er der jo ingen, der siger."

Kan man se på folk om de har gardiner i deres soveværelse? Det mener i hvert fald ”Queen of Samtaleradio” Mathias Helt, og modedesigner Nicholas Nybro, der til sammen fører en skarp kritik mod deres fælles ven William Abrahamsen. William selv forklarer , at han ”boller mere end de andre, og dermed sover mindre end de andre”.

”Hej Søde” er en reality serie, der følger Danmarks største micro-influencere; Mathias Helt, Nicholas Nybro og William Abrahamsen. Men modsat en klassisk reality serie, får vi i ”Hej Søde” et indblik i handlingen bag kameraet, når produceren vejer ind og sætter den kreative dagsorden for drengene.

Nicholas og Mathias har planlagt et – ifølge dem selv velfortjent – wellnessophold med champagne og ansigtsbehandlinger, indtil produceren afbryder og noget bestemt foreslår, at drengene tager til Rødovre for at kigge på nye gardiner hos gardinfirmaet Stila A/S, der er interesseret i en sponsoraftale.

Lige ude i Rødovre, sagde ingen mennesker nogensinde

Afsnittet er en tydelig parodi på, hvor langt influensers vil gå, og hvor meget de er villige til at acceptere for sponsorpenge. I første omgang kan William, Nicholas og Mathias absolut ikke se, hvorfor de skal bruge deres tid hos et gardinfirma i Rødovre, men indser hurtigt, at det er prisen for at være influencer.

Entusiasmen er lav indtil den noget skeptiske Nicholas øjner muligheden for at kunne få sine egne ”Vild med dans”-gardiner, da han hører at det er samme firma, der står bag de elektriske dansegardiner til Karina Frimodt.

Entusiasmen stiger dog først rigtig, da drengene møder den jyske gardinsælger, Mads, der hurtigt bliver centrum for en hård kamp om at vinde hans gunst.

Gardiner med mangfoldighed

Samarbejdet omkring ”Hej Søde” og kanalen ”Palett” har haft fokus på kreativitet og mangfoldighed. Emner der stemmer godt overens med vores eget værdisæt; at være modig, berigende og menneskelige i alt hvad vi gør. Værdier som skal være med til at skabe personlige hjem.

Vi tror på at gardiner beriger hjemmet, og gerne må være lige så unikke, som hvert eneste menneske på denne jord. Derfor arbejder vi hele tiden på at skille os ud, og tør godt være anderledes.

Formålet med filmen har været at sætte fokus på det unikke, farverige, og specielle i mennesker; såvel som gardiner. Vi skræddersyer hvert eneste af vores gardiner på millimeter mål efter dine behov og ønsker. Med et stort udvalg af forskellige løsninger, stoffer, farver og dekorative muligheder er vi sikre på at have et gardin, der passer til dig og din unikke stil.

 

Mød drengene fra "Hej Søde"

Mathias Helt
Feteret TV- & radiovært og selvudnævnt "Queen of Samtaleradio"

Nicholas Nybro
Modedesigner

Willam Abrahamsen
Udviklingsredaktør & redationschef

NÆSTE ARTIKEL

Villum x Montell: familieliv, indretning og gardiner

På landevej i Nordsjælland står et stråtækte husmandssted gemt bag nogle meter busket pilehæk. Inde i huset bor Tomas Villum & Maria Montell, der har inviteret hos forbi til en snak om alt mellem familieliv og gardiner.