Manuel betjening


Med SmartCord betjening har du en nem og børnesikker betjeningsmulighed. Den oprullelige snormekanisme sørger for, at snoren hæves/sænkes jævnt og altid forbliver samme længde. Se videoen nederst på siden, der illustrerer fordelene ved SmartCord.

Med Cordless betjening undgår du helt betjeningssnore, og du opnår samtidig en simpel og smidig betjening. Se videoen nederst på siden, der illustrerer Cordless-modellen.

Du kan også betjene dit plisségardin snorløst med et greb placeret i bund og/eller top alt afhængigt af modellen.

Endelig kan du helt traditionelt betjene dit plisségardin med snoretræk. Alle vores snorbetjente produkter er børnesikret i overensstemmelse med EU standarden 'EU13120'.

Motorisering


Med vores 1-, 4- og 16-kanals fjernbetjeninger kan du styre ét eller flere produkter sammen eller hver for sig.

1- og 4-kanal fjernbetjeningerne fås i hvid, sølv og sort.

16-kanals fjernbetjeningen fås i hvid og sølv.

Med en timer kan gardinerne betjenes, selvom du ikke er hjemme. Timer-funktionen forbedrer sikkerheden af hjemmet ved at få det til at se ud som om, der er nogen hjemme, selvom det ikke er tilfældet.

Med en sol- og temperatursensor, reagerer rullegardinet på solens intensitet og på temperaturen. Herved kan du forhindre, at rummet bliver ophedet, og du kan beskytte planter og interiør mod sollyset.

Med TaHoma kan du tage kontrollen over dit hjem, selv når du ikke er der. Brug din Smartphone eller tablet til at styre gardinerne, så du kan regulere sollyset gennem dine vinduer, uanset hvor du befinder dig.


LightBlock


LightBlock® er den enestående mulighed for at mørklægge dit rum 99 % med et stilfuldt plisségardin. Med det specielt udviklede sidelistesystem kombineret med Duette-stof undgår du åbne spalter, der lader sollyset trænge igennem.

Top-down & Bottum-up


Med top-down buttom-up kan du placere plisségardinet helt præcist ift. solens placering og derved opnå det perfekte forhold mellem udsyn og afskærmning.

Dag & Nat


Dag&Nat modellen giver mulighed for at sætte to forskellige plisséstoffer i vinduet, så du fx kan skifte mellem forskellige transparens alt afhængigt af solens styrke.

Find din nærmeste forhandler eller bestil en gardinbus direkte til døren!

Vores forhandlere giver ekspert vejledning, når du er i tvivl om, hvilken løsning der passer perfekt til dit hjem. 
Her kan du finde din nærmeste forhandler, bestille opmåling i dit hjem og få fremvist hele Stila kollektionen.

 


Find forhandler

Bliv ringet op

Bestil gratis konsulentbesøg

 

SmardCord film

Med Smartcord vil du opleve en innovativ, børnesikker betjening af dit plisségardin. Snoren forbliver konstant længde, uanset hvor langt gardinet er trukket op, og betjeningen fungerer let og enkelt uanset gardinets størrelse.

 

LiteRise Cordless

Dine plisségardiner kan betjenes manuelt helt uden snore. Vores Cordless betjente plisségardiner er 100 % børnesikret og giver en ultimativ enkel betjening.