Tilbage til oversigt

Outdoor Living Pergola

fra vejl. 94.900 kr.
Skab behagelig skygge om sommeren og få det meste ud af året ved at forlænge ude-sæsonen med vores eksklusive Outdoor Living Pergola. Med mulighed for både lys, varme og vindafvisning er vores elektriske Outdoor Living Pergola den oplagte mulighed for at forkæle dig selv på terrassen hele året.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Højeste kvalitet
Fuld-elektrisk paradis
Vindafvisining, LED belysning og varme.
5 års garanti
Højeste kvalitet

Stilas Outdoor Living er producerede af belgiske Brustor, der så at sige er Rolls-Royce’en indenfor udvendig solafskærmning. De luksuriøse udemiljøer er producerede med skarpt øje for detaljen og grundig kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Fuld-elektrisk paradis

En Outdoor Living Pergola leveres altid med elektrisk betjening via fjernbetjening eller trådløs kontakt. Vil du styre din pergola via din smartphone og gøre din nye pergola til en integreret del af dit smart home kan du tilkøbe vores Smart Home hub for kun 2.299 kr.

Hub'en aktiverer bl.a. tidsstyring, automatisk styring efter eksempelvis vejret og stemmestyring.

Vindafvisining, LED belysning og varme.
Med en stort udvalg i tilbehør kan du sammensætte din helt egen Outdoor Living Pergola til at passe til netop dine ønsker og behov. Populære tilvalg inkluderer vindafvisende screens i siderne, indbygget LED belysning, og fjernstyrede terrassevarmere.
5 års garanti
Alle vores Brustor produkter er grundigt testede efter højeste kvalitetskrav. Derfor er der 5 års garanti på dem alle.

Gør terrassen til en luksuriøs oase

Med de innovative og luksuriøse Outdoor Living kan du nyde det gode vejr under perfekte forhold. Du kan skabe et rum udenfor, hvor det er skønt at slappe af på alle tidspunkter af dagen - og gøre din terrasse til en ren oase.
OUTDOOR LIVING PERGOLA

Den ultimative udendørsoplevelse?

Den ultimative udendørsoplevelse?
Forestil dig en sommerdag, hvor du lukker lamellerne helt til for at tage en middagslur i skyggen, lukker dem halvt op under frokosten og helt op sidst på dagen for at nyde det sidste af aftensolen. Det må være den ultimative udendørsoplevelse!

Den perfekte stemning

Hvem siger at en pergola kun kan bruges om dagen? Med vores Outdoor Living Pergola kan du skabe den helt rigtige lysbalance i løbet af dagen og skabe den perfekte stemning om aftenen.

Mere end bare gæstfrit

Ude-serveringen er en vigtig del af mange restauranters indtjening, hvilket gør atmosfæren på terrassen til en bærende del af virksomheden. Med en Outdoor Living fra Stila er du et godt skridt på vejen til at skabe en hyggelig stemning på terrassen, som dine gæster vil takke dig for.