Office Day @ Home

Den perfekte hjemmearbejdsdag handler om at gå på arbejde i sin pyjamas og drikke dagens første kaffe i det blødeste sollys. Gennem vores omfangsrige kollektioner og brede udvalg af materialer i forskellige gennemsigtigheder hjælper vi dig med at skabe et fristed for produktivitet.

Choosing your mood

At forestille sig de forskellige stemninger som dit hjem skal indeholde er essentielt for at sikre, at du får skabt de ritige følelser for hver af dine rum. Din dagligstue skal ligge ramme til både aftenselskab med venner og naboer, en hyggelig aften alene, eller en hjemmarbejdsdag. Den rigtige gardinløsning hjælper dig med at skabe de rigtige stemninger.

CREATING THE MOOD

Genskab "Office Day @ Home"

Genskab

"Office Day @ Home" handler om at sætte den rigtige stemning for at nyde friheden af en hjemmearbejdsdag fra sofaen, og om skabe en produktiv og afslappende atmosfære. For at genskabe den perfekte "Office Day @ Home" stemning anbefaler vi at kigge efter:

  • En fleksibel gardinløsning
  • Bløde materialer og tekstiler
  • Taupe pudderfarver

Vores favoritter for denne stemning inkluderer Duo Rollers, top-down Dupli gardiner, og rullegardiner med rige strukturer.

 

Her er vores favoritter...