Få en gratis motor til din nye markise

Kampagnetilbud

Lige nu har du mulighed for at blive klar til næste års udendørssæson til en rigtig fordelagtig pris! En elektrisk kvalitetsmarkise fra Stila giver dig alle muligheder for at skabe de optimale sol/skygge-forhold, når du hygger dig med dine nærmeste udenfor.

I hele september og oktober får du en gratis motor med, hvis du bestiller en ny elektrisk Stila markise. På den måde bliver din terrasse helt klar til næste forår, og du sparer op til hele 5.242 kr.

Kampagnen gælder til og med mandag d. 31. oktober.

Træk eller brug piletasterne for at navigere
Markise kampagne slider 2022_1
Markise kampagne slider 2022_2
Markise kampagne slider 2022_3
kampagne markise slider 5
kampagne markise slider 3
Markise kampagne slider 2022_5
Markise kampagne slider 2022_4

Træk eller brug piletasterne for at navigere

Du får 5 års garanti

Din nye markise bliver lavet på millimetermål og efter dine designønsker, så den passer perfekt til din terrasse. Markiserne kan nemlig produceres i næsten alle RAL-farver og du kan frit vælge mellem over 200 forskellige markiseduge.

Desuden er alle markiser af allerhøjeste kvalitet, så de kan holde til at være ude i vindstyrker på mellem 10,8-13,8 m/s. Derfor får du også 5 års garanti på markisens stel og 10 års garanti på makisedugen.

Du får 5 års garanti

Kampagnebetingelser

PERIODE

Kampagnen er gældende i perioden fra 1. september til og med 31. oktober 2022. Husk at beregne et par dage til rådgivning og tilbudsgivning ved ønske om bestilling.

 

MARKISENS STØRRELSE

Kampagnen omfatter elektriske markiser med en minimumsbredde på 3,51 meter.

 

MODELLER

Kampagnen gælder for markisemodellerne B24 Elite/Prestige, B25 Standard/Elite/Prestige, B27 Standard/Elite/Prestige, B35 Standard/Prestige (type I, H, K og G), B38 Standard/Prestige og B50 Standard/XL.

 

MONTERING

Bemærk at montering påregnes seperat.

 

LEVERINGSTID

Den forventede leveringstid er omkring 6-8 uger fra bestilling, men kan ændre sig løbende.