Tilbage til oversigt

Butterfly gardiner

fra vejl. 2.001 kr.
Butterfly gardiner er, som ordet antyder, udviklet med inspiration fra en sommerfugl, der breder sine vinger. Foruden et æstetisk anderledes udtryk, er gardinets afgørende funktionelle forskel fra plissé og persienne dén, at den netop kombinerer det bedste fra disse to produkter.
Træk eller brug piletasterne for at navigere
Inspireret af sommerfugle
Unikt fra Stila®
Ét gardin - tre udtryk
Én af vores egne favoritter
Inspireret af sommerfugle
Butterfly gardiner er, som ordet antyder, udviklet med inspiration fra en sommerfugl, der breder sine vinger.
Unikt fra Stila®
Hos Stila er vi glade for at kunne præsentere Butterfly gardinet, som de eneste i Danmark. Butterfly gardinet har med sin unikke transformationseffekt og sit eksklusive æstetiske udtryk allerede vundet ind i manges hjerter – inklusiv vores egne.
Ét gardin - tre udtryk
Med butterflygardinet får du både en persienne og plisségardin i ét. I lukket tilstand ligner den plisséen og lukker af for lysspalter mellem lamellerne. I åben tilstand ligner den mere en persienne og skaber dermed et mere fleksibelt lysindfald end f.eks. plisséen.
Én af vores egne favoritter
Butterfly gardinet er med sin bløde profil og afrundede former en af vores klare favoritter. I vores øjne har Butterfly gardinet den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik.

En taupe pallette

Butterfly er et unikt gardin du kun finder hos din lokale Stila-forhandler. Inspireret af sommerfuglenes vinger, folder Butterfly gardinet sine lameller ud og veksler mellem udsyn og privatliv. Med sine naturtro farver passer Butterfly'en perfekt til stuens store vinduer.
INSPIRATION

Læder-look

Læder-look
Søger du noget helt anderledes til dine vinduer, så har vi lige dét du leder efter. Butterfly gardiner i særligt læder-look! Det unikke stof fås i 7 forskellige nuancer.