10-02-2020

Stemmestyrede gardiner gennem Google Assistant

For at stemmestyre dine elektriske gardiner skal du enten have en Connexoon® hub.

Det første du skal bruge er naturligvis et gardin med elektrisk motor, som gør det muligt for gardinet at køre op og ned uden en manuel betjening. Allerede nu tænker du måske; "betyder det så, at jeg skal trække el til alle mine vinduer?"

Her kan vi med det samme berolige dig og dit byggeprojekt. Du behøver nemlig ikke at trække ledninger til alle vinduer i huset – vi har nemlig elektriske gardiner, der kører på batteri! Disse særlige motorer har enten indbygget batteri, eller et lille batterirør til AAA-batterier ved siden af.

Prisen på at gøre dit gardin elektrisk er sammensat af prisen på selve gardinet, og den elektriske elektriske motor.

Når du køber elektriske gardiner kan du vælge mellem en række forskellige betjenings-muligheder – med fast kontakt, fjernbetjening, smartphone eller naturligvis stemmestyring, hvoraf de to sidste gøres muligt ved et tilkøb af en Connexoon®-hub.

Connexoon®-hub'en er de en lille router-lignende boks, der tilsluttes dit internet og som sender signaler fra din smartphone ud til dine gardiner.

En Connexoon®-hub koster fra 1.295 kr. og sælges som et tilkøb til dine elektriske Stila gardiner.

Når du har fået tilsluttet en Connexoon®-hub er dine gardiner klar til at blive styret af din smartphone via app eller stemmestyring. Connexoon® er kompatibel med både Google Assistent og Amazon Alexa, så du bruger blot din foretrukne tjenste!

Stemmestyringen giver dig mulighed for at igangsætte dine Connexoon® scenarier, såsom at rulle alle gardinerne ned når du skal hjemmefra, eller rulle gardinerne op i soveværelset når du står op.

Få et gratis tilbud på app-styrede gardiner

NÆSTE ARTIKEL

"Hej Søde" - God Stila

"William du har arbejdet vildt hårdt, så du har fortjent et rullegardin. Det er der jo ingen, der siger."