Nedkøl din bolig med varmereflekterende rullegardiner

Er du træt af at dit hjem bliver til en sauna i sommerperioden? Dør dine stueplanter og smelter dine stearinlys? Så er du langt fra alene.

I sommerperioden lider mange af en overophedet bolig på grund af den bagende sol, som kaster varme solstråler ind gennem vinduerne. Men vi har fundet en løsning. Vores helt særlige rullegardiner med varmereflekterende bagside fungerer som et varmespejl, der reflekterer solens stråler og derved solens varme tilbage ud gennem vinduerne.

Hvor et almindeligt rullegardin absorberer meget af solens varme og derved uvilligt opvarmer rummet, reflekterer de unikke varmereflekterende rullegardiner op til 84% af solens stråler.

En hemmelig coating på bagsiden

Hemmeligheden bag det varmereflekterende rullegardin ligger i den coating, som vi anvender på gardinets bagside. Med en behandlet bagside i enten hvid, perlemor eller metalliseret sikrer vi ikke kun en høj refleksion af sollys og varme, vi giver også gardinet en række andre egenskaber.

Eksempelvis er den metalliserede bagside særlig stærkt varmereflekterende, mens den hvide bagside er modstandsdygtig overfor fugt, ætsende (alkaliske) rengøringsmidler og forurening fra insekter.

Ikke bare et rullegardin

Et rullegardin er naturligvis ikke bare et rullegardin. Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvad enten det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller dreje-kip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner fra Stila.

Vælger du dine rullegardiner med app-styring kan du tilmed programmere dine gardiner til at køre ned når solen skinner, så du kommer hjem til en køligt bolig.

Oplev flere rullegardiner fra Stila

Her køber du Stila gardiner

Vores skræddersyede rullegardiner starter allerede ved vejl. 618 kr. (80×100 cm) og kan købes gennem et stort udvalg forhandlere i hele Danmark.

Hvis du bestiller en gardinstylist gennem stila.dk får du altid gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.

BOOK GRATIS STYLIST

NÆSTE ARTIKEL

Smudsafvisende & anti-bakterielle gardiner

Med smudsafvisende gardiner skal du aldrig bekymre dig om fedtede fingre og nysgerrige sjæle, mens en anti-bakteriel overflade holder dine gardiner fri af snotnæse-bakterier, svamp og mug.